Vanda - Mystic Dream gazdája


,,Örülök, hogy a Diamond Star-t választottuk! Sába rettentő okos és jól szocializált!
Anyukák, Apukák és a Babyk is lehengerlő körülmények között élnek!
Csodás tenyészet, csodás cicákkal!
Köszönjük Sábát, meghódította új otthonát és a szívünket is örökre!"


Dalma - Neville és Ravin Ryan gazdája

,,Nagyon örülök, hogy a Diamond Start választottuk. Dáriusz és Kronosz nagyon szép kisfiúk, okosak és ragaszkodók, színt vittek az életünkbe.

A Cicák nagyon szép környezetben voltak és látszott rajtuk egytől egyig, hogy mindenből a legjobbat kapják és sokat van velük foglalkozva.

Köszönjük a mi kis hercegeinket. Imádjuk őket!"


Ivett - Lilly Belle gazdája

,,Nagyon jól szocializált cicus érkezett hozzánk!

Köszönöm a rugalmasságot és a jó tanácsokat!

Öröm volt látni, hogy a cicák milyen szeretetben és környezetben élnek!

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!!!:)"


Ági -  Flash Light gazdája


,,Gyönyörűek a cicáid!
A világ egyik legtündéribb cicáját köszönhetem neked!!

Nem tudok elégszer hálás lenni.❤️

Köszönöm, hogy elhozhattam tőled!!''


Kinga -  Madame Chloe, Sir Charles, Emma Jane gazdája,,Gyönyörű cicák, tiszta , berendezett kifutók. Kedves és korrekt tenyésztő!

Chloet és Odint pedig imádjuk!''"


Niki -  Gummy Bear gazdája

,,A legédesebb kis herceget köszönhetjük Barbinak, Diamond Star Gummy Bear személyében :)

Kiváló tenyészet, csodaszép Maine coonok!!"


Erika -  Don Domino gazdája


,,Beautiful and healthy cats. Thanks, Barbi:)"


Erzsébet - Pacific Sunrise gazdája


,,Nagyon örülök hogy innen választottam a cicát. Nagyon ügyes, második nap már kibírt egy 10 órás utat, nagyon jól viselkedett, imádom.❤️


A tenyésztőnek gratulálok és még sok cica kerüljön gazdához tőle."


Noémi - Queen Bee gazdája


,,Teljesen megvagyok elégedve a kis csöppséggel!😽 Imádni való játékos, kíváncsi. Jól kijön a másik két cicával is.

Mikor hazaérünk ő is egyből fut hozzánk dorombol bújik, nagyon vevő a játékra 😀  A házban úgy jön utánam mintha a kis árnyékom lenne 😄

Teljesen a szívünkhöz nőtt már mikor képen megláttuk beleszerettünk, hát még most! Nincsenek rá szavak 😁❤️"


Mónika - El Roy Cream gazdája


,,Kiváló minőségű monsterciccel látott el Barbi, aki azóta víz és hajgumi fetisiszta lett, és nem mellesleg lenyűgöző méreteivel rengeteg helybéli rajongót szerzett magának!

Köszönöm El Roy Misit, és az értékes tanácsokat!"


Ildikó - Mr. Teddy Bear és Lamborghini gazdája


,,Köszönjük a mi kis hercegeinket! Nagyon IMÁDJUK Őket!!! ❤️
Nagyon jó természetű cicák és nagyon gyerekcentrikusak !"


Dóra - Serafina gazdája,,2-3 hónapig csak tenyésztőket kerestem.. és rátaláltam Barbira! Nagyon kedves, és gyönyörű, kedves cicái vannak. Egy csodálatos kiscicát hoztunk el tőle, kedves, bújós,nekünk tökéletes :).❤️" 


Réka - Silver Scarlett gazdája,,Nagyon örültünk, hogy rátaláltunk Barbira. Csodás cicái vannak, gyönyörű környezetben. Minőségben és szeretetben a legjobbat kapják ☺️ Mira cica nagyon okos, bújós kis szeretetbomba, hálásak vagyunk érte 🥰 ❤️" 


Bernadett - The Whiskey Bandit gazdája


,,Nagyon örülök, hogy Barbitól vettünk cicát, Bandita kiegyensúlyozott, nagyon okos kandúr, látszik, hogy profi kezek között nevelkedett! Barbira pedig mindig lehet számítani azóta is, azonnal válaszol, bármilyen bugyuta kerdésem is van :) Ha lesz második cicánk, biztos Tőle lesz! ❤️" 


Zsuzsanna - Triple Ice gazdája,,Egy szuper kedves tenyésztőt ismertem meg gyönyörű cicákkal,gyönyörű környezetben!🥰🥰 " 


Bettina - Yoggi Bear gazdája,,Abban az örömben lehet részem, hogy az Y alomból Yoggi Bear (Batman) gazdija lehetek! Köszönöm Barbi ezt a csodát, köszönöm, hogy ilyen okos, nyugodt, jól szocializált kandúr tulajdonosa lehetek és köszönöm, hogy bármilyen kérdéssel fordulhatok hozzád! Örülök, hogy Téged és a tenyészeted választottam! " 


Patrik - Zara Rose gazdája
,,Legjobb döntés volt Barbi tenyészetéből választani . A Z alomból került hozzám Zara (újabb nevén Luna). Jól nevelt, intelligens, kedves játékos kis cica látszik hogy jó környezetben nevelkedett. " 


Anett - Zargo Fox gazdája,,Rég vágytam egy Maine Coon-ra és sok időbe telt míg megtaláltam a tökéleteset kiscicát. Legjobb döntés volt Barbitól venni a cicát. Imádjuk!Egy egészséges, imádni való, kedves , bújós tökéletes cica ." 


Henrietta- Brown Sugar gazdája


,,Nagyon örülök, hogy rátaláltam Barbarára, és általa a mi kis drága szemünk fényére. Aki ilyen csodás környezetet biztosít a cicáinak mint Ő, az mindent elárul róla. Kedves, korrekt, felelősség tudó tenyésztő, akire mindig lehet számítani. Egy gyönyörű boldog cicát kaptunk tőle, amiért nagyon hálás vagyok." 


Zsuzsa- Einstein Silver gazdája,,Einstein egy fantasztikus, bújós, kedves, dorombolós és különleges szépségű kiscica.Köszönjük őt Neked Barbi! A környezet és a színvonal, a gondoskodás amit a macskáidnak nyújtasz példa értékű, megerősített minket abban, hogy a legjobb helyre jöttünk!" 


Fanni- Freya gazdája


,,Ha tényleg egy profi, elhivatott tenyésztőtől szeretnél vásárolni,akkor ez a te helyed. Barbi nagyon odafigyel az összes cicájára,és itt most nem csak azokról beszélek,akik az övéi,hanem akiket eladott. Lelkiismeretes és segítőkész,és egytől egyig gyönyörű cicái vannak. A mi Freyánk meg a legjobbfejebb cica a világon "